Kwalitatieve aluminium kozijnen en deuren herkennen? 6 tips


Indien u kiest voor de aluminium profielen van Belisol, dan bent u verzekerd van kozijnen en deuren van superieure kwaliteit. Vraagt u zich af waarom wij zo zeker zijn van de topkwaliteit van ons materiaal? We leggen u graag uit waaraan u kwalitatieve aluminium profielen herkent. Zo kunt u het zelf ondervinden!

Gracieus aluminium

Is aluminium een kil materiaal dat enkel geschikt is voor strakke gevels? Daar kunnen we kort over zijn: dit is een mythe. Bij Belisol vindt u robuuste aluminium profielen die passen bij élke stijl. Het materiaal leent zich uitstekend voor grote en complexe kozijnconstructies. Ons assortiment in aluminium wordt continu uitgebreid, waardoor u uw kozijnen en deuren volledig kunt personaliseren.

Er zijn talloze mogelijkheden met Belisol aluminium profielen. Eerst selecteert u het type kadersysteem en kozijnvleugel dat het beste aansluit bij uw woning: afgerond, vlak of rechthoekig. Of misschien wenst u aluminium met pvc te combineren? Bekijk hier ons assortiment van aluminium.

Zoekt u charmante grote kozijnen of prefereert u kenmerkende moderne schuifpuien? Wij assisteren u in het vinden van de uitstraling die aansluit bij uw smaak en budget. Het wordt nog leuker om kleuren te kiezen met onze kozijnsimulator. U kunt ook langskomen om onze aluminium profielen in het echt te bewonderen.

Hoe herkent u kwalitatieve aluminium kozijnen en deuren?

1. Minimaal 3 dichtingen

Met 3 innovatieve dichtingen transformeert uw aluminium kozijn in een perfecte isolator tegen geluid en koude.

2. Minimaal 3 kamers

Standard voorzien Belisol aluminium kader- en vleugelprofielen van een driekamersysteem met thermische onderbreking, waardoor condensatie en warmtegeleiding tot het verleden behoren.

3. Minstens 70 mm diepte

Onze aluminium profielen hebben altijd een diepte van 70 mm tot 84 mm voor optimale stevigheid en isolatie.

4. Minimaal 3 sluitnokken en rondlopend beslag

Uw veiligheid is onze prioriteit; daarom zijn onze aluminium kozijnen en deuren voorzien van stalen sluitnokken en anti-kerntrekbeslag over het gehele kader, wat het inbrekers buitengewoon moeilijk maakt.

5. Vlakke dichte verstekken

Standaard zijn de hoekverstevigingen voor de kaders en vleugels van uw aluminium kozijnen en deuren bij Belisol inbegrepen. Ook zorgen we voor onzichtbare bevestiging van de glaslatten en extra stevig ingeklemd glas. Dit is puur vakmanschap!

6. EPDM-dichting rondom

EPDM, een combinatie van ethyleen, propyleen, dieen en monomeer, vormt een extreem sterk synthetisch rubber dat bestand is tegen alle weersinvloeden en lekkages. Bovendien is het uiterst duurzaam en heeft het een lange levensduur.

Image description

Interesse in aluminium kozijnen of deuren?

Heeft u interesse in aluminium kozijnen of deuren voor uw woning? Neem contact op met uw Belisol-adviseur voor een vrijblijvende offerte of advies.

Vrijblijvende offerte

Welke kleur en stijl passen bij mijn gevel?

We hebben voor jou verschillende stijlen op een rijtje gezet, zodat je makkelijk kan vergelijken.

In de kijker

Dit maakt uw ramen en deuren brandveilig

De beste materialen voor gevelbekleding: van baksteen tot groengevel

Laat je inspireren door de mooiste realisaties van Belisol